Vind jouw tuincentrum

In dít tuincentrum kun je nu ook groente en fruit kopen!

Internationale groente- en fruit handel Frankort & Koning heeft een erg interessante plek gevonden om in contact te komen met hun klanten. In samenwerking met groentespeciaalzaak Veers oet Wieck uit Maastricht hebben zij een shop-in-shop groente en fruit zaak geopend ín tuincentrum bijSTOX in Roermond.

Shop in shop groentezaak 

Ondernemer Peter Stox benaderde Frankort & Koning om de winkelruimte in het tuincentrum te vullen. Het is niet het idee om een speciaalzaak te starten met een uitgebreid assortiment, maar juist om met de klanten in contact te komen en daarvan te leren. Het asssortiment blijft beperkt, het gaat om seizoensgebonden producten die je nog even mee pakt na het struinen in het tuincentrum. Het tuincentrum in Roermond ligt een half uur rijden van Venlo, waar Frankort & Koning zelf is gevestigd. 

Seizoensgroente en -fruit van deKas

Tijdens het lente seizoen is de shop in shop de perfecte locatie voor meloenen, asperges, aardbeiden, blauwe bessen en ander zacht zomer fruit. Daarnaast biedt deKas -zo heet de shop-in-shop- ook gerelateerde producten aan, zoals fruitijsjes van Sprimfruits en appelsap van de Van Appeven appeltap. 

Wil je meer weten over de deelnemende partijen in deKas? Bekijk dan de website: www.dekasroermond.nl