Vind jouw tuincentrum

4 tips: decoratieve servetten

De kerstdagen staan voor de deur! Eerder deze week gaven wij u tips voor kerstdecoratie op tafel. Vandaag geven wij u inspiratie voor de servetten. Bij veel gelegenheden liggen deze op tafel, maar wist u dat deze ook als decoratie kunnen dienen? Bekijk de onderste tips en verras uw gasten met de mooiste servet-creaties!

Zelfs servetten dienen als decoratie!

  1. Het kerstboom servetje: een feestelijke verassing op het bord. Hoe maak je het? Volg de stappen op de afbeelding en verbaas jouw gasten!

Tip 1

 

  1. Stijlvolle servetrollen: Rol een dik stoffen servet op en maak deze af met een mooi touwtje, takje, bloemetje, of andere decoratie naar keuze

Tip 2

    >Wie zit waar? Dit servet maakt het duidelijk! Schrijf de namen op houten knijpers met een zwarte of gouden pen. Verzamel kleine decoratie zoals takjes tijm, takjes met bessen of andere mooie takjes en klip deze met de knijper aan het servet. Tip 3 Servet als bestekhouder: in 8 stappen vouw je het servet zó op, dat deze 3 vakken heeft; voor mes, vork en lepel! Functioneel en creatief dus!

Tip 4

Met deze inspiratie kom je vast weer een stuk verder! Veel plezier en succes met het dekken van de kersttafel. Wij wensen jullie hele fijne kerstdagen, geniet!