Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment Bloemencentrum "De Oude Proeftuin"

Kerstshow

Bloemencentrum "De Oude Proeftuin" in Rockanje heeft elk jaar een kerstshow die u kunt bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bekijk de website van Bloemencentrum "De Oude Proeftuin" om de actuele openingstijden van de kerstshow te vinden.

De kerstshow bezoeken bij Bloemencentrum "De Oude Proeftuin"

Bloemencentrum "De Oude Proeftuin" heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Bloemencentrum "De Oude Proeftuin".

Wilt u weten of Bloemencentrum "De Oude Proeftuin" in Rockanje de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Bloemencentrum "De Oude Proeftuin"

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met Bloemencentrum "De Oude Proeftuin"? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over Bloemencentrum "De Oude Proeftuin" in Zuid Holland. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Bloemencentrum "De Oude Proeftuin" in Rockanje.
 

Bloemencentrum "De Oude Proeftuin"

Heveringseweg 3
Rockanje, 3235LZ

0181-482477info@oudeproeftuin.nl

Beoordeling