Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Bestrating

Op zoek naar een goede leverancier voor bestrating voor in uw tuin? In het onderstaande overzicht vindt u alle tuincentra en groenbedrijven in Nederland die bestrating verkopen.

Bestrating kopen in Nederland

In Nederland zijn veel tuincentra die bestrating verkopen. Hieronder staat een overzichtelijke lijst voor u opgesteld. Ook zijn er groenbedrijven die zich hierin hebben gespecialiseerd en daarom vaak een breder assortiment aan tuinbestrating verkopen inclusief alle bijbehorende artikelen, zoals grind, zand en tuingereedschap om de bestrating in uw tuin goed aan te kunnen leggen. Tuinbestrating is een extra aanvulling op uw tuin. Een strakke oprit van grote tegels of liever kleine klinkers? Een terras van natuursteen of sierbestrating? U kunt op veel manieren een eigen invulling geven aan de bestrating in uw tuin. Is uw tuin nog blanco en vrij in te vullen of ligt er al bestrating wat opgehoogd moet worden? Wilt u een ander soort stenen of een motief in uw bestrating? Er zijn oneindig veel mogelijkheden, afhankelijk van uw smaak en wensen. Met bestrating kunt u de sfeer in uw tuin goed bepalen. U kiest een andere soort tegels bij een strakke tuin ten opzichte van een tuin met een meer authentieke uitstraling. U kunt de uitstraling van de bestrating mooi aanpassen aan de sfeer van uw huis. Bij een jaren '30 woning passen authentieke klinkers beter bij het geheel en bij een strakke nieuwbouwwoning kunt u misschien beter voor grote tuintegels kiezen om te zorgen dat uw huis en tuin één geheel blijven. De onderstaande tuincentra kunnen u hierbij goed van dienst zijn.

 

Sierbestrating, natuursteen of klinkers kopen voor uw tuin?

Er zijn veel verschillende soorten bestrating te koop bij de onderstaande tuincentra zoals:

  • Tuintegels
  • Sierbestrating
  • Natuursteen
  • Klinkers
  • Gebakken bestrating
  • Tegels met een beton- of houtlook
  • Kant- en opsluitbanden

Afhankelijk van uw smaak kan de sfeer bepaald worden en de soort bestrating worden gekozen. Bij de onderstaande tuincentra zijn diverse soorten bestrating verkrijgbaar, die ze in veel gevallen ook voor u kunnen aanleggen. Vraag dit eerst even na bij het desbetreffende tuincentrum, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U kunt ook denken aan verschillende vormen waarin bestrating gelegd kan worden of combinaties maken van verschillende stenen voor een verrassend effect. Dezelfde steen in een andere kleur is ook een goede mogelijkheid. Door hier gebruik van te maken kunt u lengte of breedte benadrukken, een bepaalde vorm in de tuin laten terugkomen of een speciale plek eruit laten springen. Overleg gerust uw ideeën met het tuincentrum. Door de ruime ervaring hebben ze daar vast goede ideeën over een mogelijke invulling van uw wensen.

Openingstijden en adresgegevens van tuincentra die bestrating verkopen

Kijk bij een tuincentrum in het onderstaande overzicht om hun openingstijden, koopzondagen en adresgegevens te zien en ga er vandaag nog langs voor inspiratie en een goed advies over de bestrating van uw tuin!