Kerstbomen assortiment Berends Groencentrum

Kerstbomen

Bij Berends Groencentrum in Zwartemeer kunt u kerstbomen en overige kerstartikelen kopen om de feestdagen nog gezelliger te maken.

Kerstbomen kopen bij Berends Groencentrum

Kerstartikelen zijn vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Berends Groencentrum in Zwartemeer de kerstverlichtingkerstversiering of kerstkransen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstartikelen.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Berends Groencentrum

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Drenthe bij Berends Groencentrum zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Berends Groencentrum in Zwartemeer helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Berends Groencentrum

(0 recensies)
Berends Groencentrum 05 0
Dorpshuiswijk z.z. 43
7894 CG Zwartemeer
Drenthe
Toon telefoonnummer
Tel : 0591-348848