Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment AVEVE Merkelbeek

Kerstshow

AVEVE Merkelbeek in Merkelbeek heeft elk jaar een kerstshow die u kunt bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bekijk de website van AVEVE Merkelbeek om de actuele openingstijden van de kerstshow te vinden.

De kerstshow van 2022 bezoeken bij AVEVE Merkelbeek

AVEVE Merkelbeek heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van AVEVE Merkelbeek.

Wilt u weten of AVEVE Merkelbeek in Merkelbeek de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van AVEVE Merkelbeek

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met AVEVE Merkelbeek? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over AVEVE Merkelbeek in Limburg. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van AVEVE Merkelbeek in Merkelbeek.
 

AVEVE Merkelbeek

Belenweg 29
Merkelbeek, 6447 BV

046 4421564[email protected]

Beoordeling