Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

De Beste Kerstshows van Nederland 2012 zijn bekend

6 december 2012
De Beste Kerstshows van Nederland 2012 zijn bekend

Publiek stemt op Tuincentrum Osdorp. Vakprijzen voor Tuincentrum Leurs in Venlo, Tuincentrum Daniëls in Vlodrop en Intratuin Duiven.

Wat zijn de beste Kerstshows van 2012? Daarover hebben kerstliefhebbers uit het hele land zich uitgesproken via de site www.bestekerstshow.nl. Zij wezen de kerstshow van Tuincentrum Osdorp aan als hun favoriet, direct gevolgd door de kerstshow van Tuincentrum Coppelmans Nuenen

Tegelijk deed ook de vakjury die aan de competitie is verbonden haar werk. Voor de vakjury-prijs zijn drie tuincentra in de race voor de eindtitel. Het zijn Tuincentrum Leurs in Venlo, Tuincentrum Daniëls in Vlodrop en Intratuin Duiven.

De vakjury kende tevens speciale waardering toe aan bepaalde aspecten van de shows van Tuincentrum AVRI in Oosteind, van Tuincentrum Rebel in Huizen en van Intratuin Halsteren.

Publieksprijs
16,7% van de ruim 16.000 stemmen die voor de Beste Kerstshow van Nederland 2012 werden uitgebracht via de site www.bestekerstshow.nl vielen ten deel aan het grote Tuincentrum Osdorp in Amsterdam. Tuincentrum Osdorp heeft de héle zaak in aangename kerstsfeer gebracht. Met een brede range aan producten voor decoratieve toepassingen buiten en binnen. En met heel veel beleving.

Een hoogtepunt van de show is een lange glijhelling met echt ijs. Daar kunnen kinderen vanaf roetsjen in een grote rubberen band; een ware attractie. Ook kunnen kinderen er een ritje maken in een heuse ski-cabine die langs speciale rails over de show zoeft. Op de show van Tuincentrum Osdorp werden in korte tijd de meeste stemmen uitgebracht.

In de competitie Beste Kerstshow van Nederland gingen ook veel publieksstemmen naar Intratuin Duiven, Tuincentrum AVRI in Oosteind, Tuincentrum Daniëls in Vlodrop en vooral ook naar Tuincentrum Coppelmans in Nuenen die vlak achter Osdorp eindigde. Ook zij genieten allen de voorkeur van vele, vele kerstliefhebbers.

Vakjury
Aan de competitie Beste Kerstshow van Nederland is tevens een vakjury-prijs verbonden. Voor deze vakjury-prijs zijn nog drie tuincentra in de race om de eindtitel. Dat zijn Tuincentrum Leurs in Venlo, Tuincentrum Daniëls in Vlodrop en Intratuin Duiven. De vakjury bekroont tevens bepaalde aspecten van de shows. Zoals de manier waarop de planten er worden gepresenteerd, of de manier waarop de hele zaak in het teken van kerstmis staat. Die prijzen zijn onder andere voor Tuincentrum AVRI in Oosteind, Tuincentrum Rebel in Huizen en Intratuin Halsteren. Deze vakjuryprijzen worden begin 2013 in Frankfurt op vakbeurs Christmasworld bekend gemaakt.

De competitie Beste Kerstshow van Nederland 2012 is een initiatief van vakblad TUINZAKEN, branchevereniging Tuinbranche Nederland en Frankfurt Messe, waar jaarlijks de internationale vakbeurs Christmasworld plaatsvindt.