Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Terugblik op 2011...

30 december 2011
Terugblik op 2011...

Ook in 2011 heeft Tuincentrum Overzicht zich weer ontzettend ingezet om u zo goed mogelijk te voorzien van de juiste informatie op het gebied van tuincentra. Het hele jaar door hebben wij de openingstijden en koopzondagen verzameld van de verschillende tuincentra door het land.

Daarbij hebben wij in samenwerking met de tuincentra steeds meer aanbiedingen, folders en vacatures geplaatst van uw favoriete tuincentra. Er is een inlog gemaakt zodat u kunt inloggen en altijd de openingstijden van uw favoriete tuincentra bij de hand heeft.

Nieuw dit jaar is de Plantengids en het aanvragen van de gratis Folders. En, niet geheel onbelangrijk, de recensies zijn toegevoegd dit jaar. In de loop van het jaar hebben wij al ontzettend veel leuke en minder positieve recensies binnen gekregen die u hopelijk een steeds beter beeld geven van de verschillende tuincentra en hun sterke en minder sterke punten. Iedere maand hebben wij een Nationale Tuinbon weggegeven aan iemand die (naar onze mening) het meest zijn best had gedaan een recensie te schrijven over een tuincentrum.

Tevens hebben wij met een aantal webshops en leveranciers leuk samengewerkt en op de pagina webwinkels dan ook een leuke lijst Webshops verzameld waar u allerelei tuinartikelen online kunt aanschaffen.

Ook in 2012 zullen wij weer ons best doen het u nog meer naar de zin te maken op deze website én te voorzien van de juiste informatie op het gebied waar wij sterk in zijn: Openingstijden / Koopzondagen / Aanbiedingen / Folders.

Gelukkig Nieuwjaar!