Vind jouw tuincentrum

Uniek en nieuw bij GroenRijk: de GroenBox!

De specialisten van GroenRijk maken mooie kant-en-klare groenarrangementen op maat! Zij stellen met zorg de mooiste combinaties samen met oog voor kwaliteit. GroenRijk biedt nu dit omni-channel, als enige aanbieder in Nederland, aan. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een full-servicepartnership met FleuraMetz.

Een GroenBox is een klant-en-klaar arrangement met kamer- en/of tuinplanten, op een unieke wijze opgemaakt. Op GroenRijk.nl en in de GroenRijk tuincentra is dit unieke assortiment te zien.

Bestellen op GroenRijk.nl

Het is mogelijk om een uniek GroenBox-arrangement thuis te laten bezorgen! Op werkdagen voor 12.00 uur besteld is de volgende dag geleverd! Ook leuk om cadeau te doen want het wordt geleverd in een speciale GroenBox-doos.

GroenBox in het tv-programma Robs Grote Tuinverbouwing

Kijk zaterdag 7 en 14 mei ook naar het programma Robs Grote Tuinverbouwing bij SBS 6. Dan kunt u kennis maken met het arrangement dat speciaal door Rob en GroenRijk is samengesteld. U kunt dit speciale GroenBox-arrangement kopen bij GroenRijk maar ook bestellen op groenrijk.nl. Voor het programma wordt nauw samengewerkt met de leden van Royal FloraHolland, want zij verzorgen de planten in de arrangementen.

Kijk voor alle vestigingen en meer informatie op www.groenrijk.nl.