Waparoo

(0 recensies)
Waparoo 05 0
Toon telefoonnummer
Tel : 020 261 25 50

Naar webwinkel

Online Tuin & Klusartikelen kopen? Waparoo is een online warenhuis met een groot aanbod aan onder andere tuin en klus producten. Het assortiment van Waparoo bestaat uit de nieuwste collecties van topmerken en eigen merken, alles van A-kwaliteit. Waparoo biedt een breed scala aan heren-, dames- en kinderkleding, schoenen, sportartikelen en tuin en klusartikelenOnline shoppen bij Waparoo is overzichtelijk, eigentijds en doelgreffend! Bekijk het aanbod! 

Recensies Waparoo

Beoordeling

  • Assortiment:
  • Service:
  • Prijs:
  • Algemeen:

Er zijn nog geen recensies gevonden over dit tuincentrum.

Schrijf een recensie over dit tuincentrum en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,-

Iedere maand verloot Tuincentrum Overzicht.nl een Nationale Tuinbon – schrijf dus vandaag nog uw recensie.

Schrijf een recensie over Waparoo

Schrijf een recensie over deze webshop en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,-

Iedere maand verloten wij een Nationale Tuinbon – schrijf dus vandaag nog uw recensie.

Schrijf uw recensie in het veld hieronder en gebruik tussen de 100 en de 1000 tekens. U kunt van alles vermelden: over het personeel, producten, klantvriendelijkheid, bezorging, parkeren etc. Maar let op: gebruik geen namen, e-mailadressen of telefoonnummers van het personeel en let op uw taalgebruik. Schrijf uw recensie niet in HOOFDLETTERS en stel geen vragen aan de webshop. Voor vragen kunt u het contactformulier gebruiken op de webshop pagina.

  • Assortiment:
  • Service:
  • Prijs:
  • Algemeen:

Door Kim van der Kolk

Meer over Waparoo

Waparoo is een tuincentrum dat u kunt vinden op Laan van Kronenburg 14 in Amstelveen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Waparoo is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie . 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Amstelveen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Waparoo draaien: 020 261 25 50. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Waparoo is gemiddeld met een 0 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!