Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Magesloten
  • Digesloten
  • Wogesloten
  • Dogesloten
  • Vrgesloten
  • Zagesloten
  • Zogesloten
Tuincentrum Overvecht Montfoort

Tuincentrum Overvecht Montfoort
(4) recensies

Logo Tuincentrum Overvecht Montfoort
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Reviews Tuincentrum Overvecht Montfoort

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Syl 27-03-2016

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

goed tuincentrum voor als je even wat nodig hebt met leuke aanbiedingen
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

H.M.Coenders 08-12-2015

7 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Tuincentrum Overvecht Montfoort is voor ons altijd een mooie rit vanuit Gouda (Haastrecht/Oudewater linea recta naar Montfoort ! Jammer dat het restaurant werd opgeheven; want na het genieten van al het moois was het heerlijk uitrusten in het toen bestaande restaurant; gelukkig zie ik net op de computer dat deze gelegenheid weer terug is;BRAVO !!! Tot ziens. Coenders, Gouda.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Rob.ten.bosch@hetnet.nl 05-12-2015

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Gezellig tuincentrum mooie kerstshow sfeervol restaurant veel assortiment we zijn dik tevreden .
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

van Geelen 26-05-2014

12 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wij wonen in De Meern en Tuincentrum Overvecht in Montfoort is al jaren ons favoriete tuincentrum. Dus ook op een mooie dag in mei, in de ochtend en niet al te druk. Alles leek in orde tot we bij de restaurant arriveerden die was gesloten en het bleek dat die opgeheven was. Wij vinden dat het fijn restaurant moet terug! Daar zijn wij graag voor het vermaak en genot! Dus ons advies: Tuincentrum Overvecht in Montfoort is bekend om zijn gezellige inrichting, prachtige Kerstmarkten en ...een fijn restaurant, dus houd het daar bij!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Overvecht Montfoort?

Meer over Tuincentrum Overvecht Montfoort

Tuincentrum Overvecht Montfoort is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Montfoort, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Overvecht Montfoort is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Utrecht. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Montfoort? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Overvecht Montfoort draaien: 0348-472019. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Overvecht Montfoort is gemiddeld met een 4.4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!