Vind jouw tuincentrum

Terug naar het overzicht

Tuinmeubelen assortiment Peter Epe Tuinhout en Sierbestrating

Tuinmeubelen

Bij Peter Epe Tuinhout en Sierbestrating in Harderwijk kunt u tuinmeubelen kopen voor in uw tuin. Uw tuin, serre, overkapping of veranda wordt steeds meer een verlengstuk van uw huis en wordt steeds meer betrokken bij het woongenot. Daarom wordt het steeds belangrijker dat ook dit een gezellig aangeklede plek is, waar u fijn kunt ontspannen.
 

Tuinmeubelen kopen bij Peter Epe Tuinhout en Sierbestrating

Tuinmeubelen zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Peter Epe Tuinhout en Sierbestrating in Harderwijk de windbeschermingtuintafels of zonwering & parasols verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in tuinmeubelen.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Peter Epe Tuinhout en Sierbestrating

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Gelderland bij Peter Epe Tuinhout en Sierbestrating zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Peter Epe Tuinhout en Sierbestrating in Harderwijk helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Peter Epe Tuinhout en Sierbestrating

Krommekamp 3
Harderwijk, 3848CA

0341-452885[email protected]