Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 21:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Life & Garden Staphorst

Life & Garden Staphorst
(1) recensie

Logo Life & Garden Staphorst
  • Grote parkeerplaats

Recensies Life & Garden Staphorst

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Johanna 06-03-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Zeer tevreden over Boer in Staphorst, grote winkel alles onder 1 dak voor zowel in als rondom het huis. Van planten tot kasten, van zonnewering tot vloerbekleding en van keukens tot badkamers. Ook vriendelijk personeel en ze weten waar ze over praten. Prijs en kwaliteit verhouding is goed en after-service ook!! Ben er via een vriendin van me terecht gekomen, maar ga zeker nog vaker langs!! Johanna Klappenberg
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Life & Garden Staphorst?

Meer over Life & Garden Staphorst

Life & Garden Staphorst is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Staphorst, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Life & Garden Staphorst is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Overijssel. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Staphorst? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Life & Garden Staphorst draaien: 0522 - 466800. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Life & Garden Staphorst is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!