Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 18:00
  • Zogesloten
Kwekerij-Tuincentrum Het Zuiden

Kwekerij-Tuincentrum Het Zuiden
(1) recensie

Logo Kwekerij-Tuincentrum Het Zuiden
  • Grote parkeerplaats

Recensies Kwekerij-Tuincentrum Het Zuiden

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Noortje 06-04-2013

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een fijn en compleet tuincentrum! Ruim opgezet en je kunt er makkelijk vinden waarnaar je op zoek bent. Bij vragen is er in de directe nabijheid personeel te vinden, dat verstand van zaken heeft en je goed kan informeren.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Kwekerij-Tuincentrum Het Zuiden?

Meer over Kwekerij-Tuincentrum Het Zuiden

Kwekerij-Tuincentrum Het Zuiden is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Amstelveen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Kwekerij-Tuincentrum Het Zuiden is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Amstelveen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Kwekerij-Tuincentrum Het Zuiden draaien: 06 1344 0350 / 0297 58 3367. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Kwekerij-Tuincentrum Het Zuiden is gemiddeld met een 4.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!