Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma13:00 - 17:30
  • Di09:00 - 17:30
  • Wo09:00 - 17:30
  • Do09:00 - 17:30
  • Vr09:00 - 17:30
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Tuincentrum Walinga

Tuincentrum Walinga
(1) recensie

Logo Tuincentrum Walinga
  • Grote parkeerplaats

Recensies Tuincentrum Walinga

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Wie 13-03-2015

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Goede service en advi es Assortiment is redelijk en wanneer niet op voorraad snel besteld en geleverd
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Walinga?

Meer over Tuincentrum Walinga

Tuincentrum Walinga is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Bolsward, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Walinga is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Friesland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Bolsward? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Walinga draaien: 0515 - 577238. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Walinga is gemiddeld met een 4.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!