Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Snijbloemen assortiment BoerenBond Velden

Snijbloemen

Bij BoerenBond Velden in Velden kunt u bloemen kopen voor in huis of als cadeau. Afhankelijk van uw wensen kunnen de ervaren medewerkers van BoerenBond Velden speciaal voor u een boeket samenstellen, zodat het goed aansluit bij de ontvanger of uw interieur.

Snijbloemen of boeketten kopen bij BoerenBond Velden

Bloemen zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Snijbloemen
  • Boeketten

Wilt u weten of BoerenBond Velden in Velden de snijbloemen of boeketten verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in bloemen.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van BoerenBond Velden

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Limburg bij BoerenBond Velden zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. BoerenBond Velden in Velden helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

 

 

123 Bloemen - Online bloemen bestellen

BoerenBond Velden

Rijksweg 45
Velden, 5941 AA

077-4721333