Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Betrouwbaar en elegant tuingereedschap

Het onderhouden van de tuin hoeft helemaal geen noodzakelijk kwaad te zijn als u het juiste materiaal gebruikt. Veiligheid en gemak zijn daarbij vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel. Natuurlijk wilt u ook plezier hebben in de klus en u wilt uw trots en bezieling in alles uiten met wat u doet. Details zijn belangrijk en u wilt zo snel mogelijk het gewenste en maximaal haalbare resultaat bereiken.

De tuinmachines van Tonino Lamborghini verbindt het beste uit twee werelden. Het opwindende Italiaanse design en de uitmuntende Duitse kwaliteit. Bij de ontwikkeling van de tuinmachines van Tonino Lamborghini is veel aandacht besteed aan de ergonomie en technische vernieuwingen om het werk in de tuin merkbaar te verlichten.

Elektrische grastrimmer
Het maaien van het gazon levert veel afval op in vorm van losse grassprieten en kan voor irritatie zorgen, als u bijvoorbeeld terug naar huis keert met losse grassprieten die aan uw voetzool blijven kleven. Gelukkig heeft Tonino Lamborghini hier wat op gevonden met de RTV 6050 Electrische grastrimmer. Tijdens het maaien wordt het gras opgezogen en in de opvangzak opgevangen. Na het maaien geen restafval meer en bespaart u veel tijd en irritatie.

Elektrische heggenschaar
Het intelligente handvat systeem van de heggenschaar HS6070 is 180 graden draaibaar, waardoor u niet in een onnatuurlijke houding op een hoge trap hoeft te staan en in gevaarlijk situaties terecht kan komen. De controleerbare verlenging van de Nylondraad voorkomt bovendien gevaarlijke verstrikkingen.

Maak kennis met alle producten op onze webside
www.tonino-lamborghini-garden.com.

Op al onze machines bieden wij 5 jaar fabrieksgarantie, met kosteloze verzending naar onze eigen hersteldienst.

Wil u bij ons bestellen en/of persoonlijk advies dan stuurt u een mailtje naar info@toninolamborghinitechnologia.com.