bbq-voor-thuis.nl

(0 recensies)
Openingstijden bbq-voor-thuis.nl, een tuincentrum in Amersfoort
Naar webwinkel

BBQvoorthuis.nl is de ideale online plek om een gezellige middag of avond barbecueën mee te beginnen. Of het nu heerlijk zomerweer is, u zit in de herfst onder de heater van uw veranda of u organiseert een winter barbecue, het is nooit een slecht moment om de barbecue aan te steken. Of u nu op zoek bent naar een exemplaar op houtskool, gas of een electrische, ons assortiment biedt voor ieder wat wils. De grootste barbecue merken zijn hier te koop, zoals bijvoorbeeld Weber, Barbecook en Campingaz, net zoals de benodigde barbecue accessoires. We bieden een goede kwaliteit en snelle levering vanuit Amersfoort, provincie Utrecht. Heeft u vragen, stel ze gerust! Het ervaren team staat voor u klaar! We hopen u vanuit Amersfoort snel te verwelkomen op BBQvoorthuis.nl!

Recensies bbq-voor-thuis.nl

Beoordeling

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Er zijn nog geen recensies gevonden over dit tuincentrum. Schrijf een recensie over dit tuincentrum en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,-

Iedere maand verloot Tuincentrum Overzicht.nl een Nationale Tuinbon – schrijf dus vandaag nog uw recensie!

Uw ervaring met bbq-voor-thuis.nl helpt andere tuinliefhebbers!

Vindt u deze webshop een aanrader? Of heeft u juist een slechte ervaring? Deel uw ervaring en maak kans op een Nationale Tuinbon t.w.v. € 25,-*.  

U kunt uw recensie in het veld hieronder schrijven. Let daarbij op de volgende punten:

 • Schrijf tussen de 100 en de 1000 tekens
 • Vermeldt alles wat u kwijt wilt over: klantenservice, producten, klantvriendelijkheid, bezorging, etc.
 • Let daarbij a.u.b. wel op het volgende: gebruik geen namen, e-mailadressen of telefoonnummers van het personeel en let op uw taalgebruik. Schrijf uw recensie niet in HOOFDLETTERS en stel geen vragen aan het tuincentrum.

* Winnaar krijgt per e-mail bericht

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Door Kim van der Kolk

Meer over bbq-voor-thuis.nl

bbq-voor-thuis.nl is een tuincentrum dat u kunt vinden op Terminalweg 39b in Amersfoort, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. bbq-voor-thuis.nl is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie . 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Amersfoort? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van bbq-voor-thuis.nl draaien: . U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. bbq-voor-thuis.nl is gemiddeld met een 0 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!