Barbecuesexpress.nl

(0 recensies)
Toon telefoonnummer
Tel : +31 (0)6 499 55 890

Openingstijden Barbecuesexpress.nl, een tuincentrum in
Naar webwinkel

Online barbecues en barbecue-accessoires kopen kan veilig en snel op Barbecuesexpress.nl! Bent u in de zomer altijd in de weer met lekker Bourgondisch buiten dineren? Dan is het geen slecht idee om eens een kijkje te nemen op Barbecuesexpress.nl voor de mooiste barbecues voor het bereiden van het lekkerste vlees. Op Barbecuesexpress.nl kunt u online verschillende barbecues kopen zoals: kogelbarbecues, elektrische barbecues, gasbarbecues, houtskoolbarbecues en luxe buitenkeukens. Uw eetervaring in uw eigen tuin zal nooit meer hetzelfde zijn. Heeft u een klacht over of positieve ervaring met Barbecuesexpress.nl? Deel uw ervaring door hieronder een recensie te schrijven voor Barbecuesexpress.nl en maak iedere maand kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,-

Recensies Barbecuesexpress.nl

Beoordeling

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Er zijn nog geen recensies gevonden over dit tuincentrum. Schrijf een recensie over dit tuincentrum en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,-

Iedere maand verloot Tuincentrum Overzicht.nl een Nationale Tuinbon – schrijf dus vandaag nog uw recensie!

Uw ervaring met Barbecuesexpress.nl helpt andere tuinliefhebbers!

Vindt u deze webshop een aanrader? Of heeft u juist een slechte ervaring? Deel uw ervaring en maak kans op een Nationale Tuinbon t.w.v. € 25,-*.  

U kunt uw recensie in het veld hieronder schrijven. Let daarbij op de volgende punten:

 • Schrijf tussen de 100 en de 1000 tekens
 • Vermeldt alles wat u kwijt wilt over: klantenservice, producten, klantvriendelijkheid, bezorging, etc.
 • Let daarbij a.u.b. wel op het volgende: gebruik geen namen, e-mailadressen of telefoonnummers van het personeel en let op uw taalgebruik. Schrijf uw recensie niet in HOOFDLETTERS en stel geen vragen aan het tuincentrum.

* Winnaar krijgt per e-mail bericht

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Door Kim van der Kolk

Meer over Barbecuesexpress.nl

Barbecuesexpress.nl is een tuincentrum dat u kunt vinden op in , Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Barbecuesexpress.nl is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie . 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in ? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Barbecuesexpress.nl draaien: +31 (0)6 499 55 890. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Barbecuesexpress.nl is gemiddeld met een 0 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!