Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 16:00
  • Zogesloten

Aveve Verbeek BVBA

Logo Aveve Verbeek BVBA

Reviews Aveve Verbeek BVBA

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Rob van Roy 16-04-2012

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik heb 2 jaar geleden een kinder tuinkas van Gardena gekocht bij dit tuincentrum..... Een klein jaar later was het zeil hiervan gescheurd. Ik ben vervolgens zeer correct geholpen door medewerkers van dit centrum en heb zelfs een nieuwe tuinkas gekregen voor mijn zoon.....super bedankt!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Aveve Verbeek BVBA?

Meer over Aveve Verbeek BVBA

Aveve Verbeek BVBA is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Kinrooi, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Aveve Verbeek BVBA is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Limburg. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Kinrooi? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Aveve Verbeek BVBA draaien: 089 70 23 86. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Aveve Verbeek BVBA is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!