Zonwering top 10

19-06-2017
Zonwering top 10

We zien de zon gelukkig steeds vaker en wat is nu leuker dan échte zomeraankopen doen? Je geniet immers extra van het fijne weer als jouw terras of balkon hier helemaal op is afgestemd. Daarom gaan we het vandaag hebben over zonwering.

Op TuincentrumOverzicht.nl kun je online de producten van diverse aanbieders vergelijken en bestellen. Daarnaast verzamelen wij recensies van tuincentra én producten. Vandaag zetten we 10 zonweringproducten op een rijtje die de hoogste beoordelingen hebben gekregen op TuincentrumOverzicht.nl. Voor het complete aanbod kun je ook in het overzicht zonwering kijken.

1.      Solarflex parasol 3x3m

Deze vierkante parasol van 3m x 3m staat helemaal bovenaan. In de kleur antraciet is deze het meest populair.  Deze polyester parasol geeft een luxe uitstraling en heeft een fijne vorm en formaat.

2.      Martinique parasol fuchsia

Deze vrolijke parasol met opdraaimechanisme heeft een diameter van 300 centimeter. De kantelbare bovenkant zorgt ervoor dat de schaduw altijd binnen handbereik is! Daarnaast is de kleur fuchsia natuurlijk uitstekend geschikt voor de zonnige zomerdagen!

Lees meer op de volgende pagina

Online winkelen