Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Groene winterevenementen in november

5 november 2013
Groene winterevenementen in november

In de maanden november en december hoeft u zich geen moment te vervelen. Bij tuincentra door het hele land worden de meest spectaculaire kerst- en wintershows georganiseerd. Speciaal voor u als groenliefhebber hebben wij hieronder drie winterevenementen uitgelicht:

Spirit of Winter Apeldoorn 13-11 t/m 17-11
Winterfair Brocante op het Tuingoed bij Foltz Meeden 16-11 t/m 17-11
Tuinbeurs Groene Passie Apeldoorn 22-11 t/m 24-11


Spirit of Winter
Spirit of Winter luidt traditiegetrouw ‘the most wonderful time of the year’ in. En dit jaar is dat de reden voor een éxtra groot winterfeest op de mooiste plek bij Paleis Het Loo in Apeldoorn. Tijdens Spirit of Winter is alles aanwezig om de winter te vieren. Niet minder dan honderdtwintig deelnemers presenteren de mooiste, lekkerste en warmste seizoen producten in Apeldoorn en op de opvallendste plek van Paleis Het Loo.

Lees meer over Spirit of Winter

Winterfair Brocante op het Tuingoed bij Foltz
Op Brocante op het Tuingoed, het festival dat plaats vindt op 16 en 17 november, presenteert Tuingoed Foltz in Meeden een bijzondere collectie brocante, oude ornamenten en tuinantiek in combinatie met ‘ornamentale’ wintergroene planten. Tijdens dit feestweekend opent Foltz ook zijn vernieuwde Winterwinkel.

Lees meer over de Winterfair Brocante

Tuinbeurs Groene Passie
Groene Passie biedt de bezoeker een breed assortiment zaden en plantgoed, innovatieve tuingereedschappen en producten om de oogst te verwerken. Op de eerste etage van de Americahal is de bezoeker welkom voor een uitgebreid programma met lezingen over interessante thema’s op het gebied van natuurlijk tuinieren, zoals gezonde gronden, dieren en insecten als medewerker, permacultuur, biologisch eten in huis kweken, tuinieren op een balkon of in kleine buitenruimte, bewaren van oogst, het nut van bijen in de tuin, aanleggen van een moestuin en kennis over het kweken van eigen fruit. 

Lees meer Tuinbeurs Groene Passie


* Bron: Tuinen.nl