Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Kamerplanten van binnen naar buiten

31 mei 2013
Kamerplanten van binnen naar buiten

Met een beetje geluk wordt het een lange, zwoele zomer. Blote voeten, buiten eten en borrelen tot diep in de nacht...

Sommige kamerplanten houden van het zomerse buitenleven. Zodra de kans op nachtvorst is verdwenen, neemt u ze mee naar buiten!

Bloeiende kamerplanten op het terras
Bloeiende kamerplanten, zoals Calla en Betulia voelen zich snel thuis op je terras of balkon. Het effect is verrassend. Met kamerplanten wordt je buitenruimte een echte relaxplek, waar u zich meteen prettig voelt met de bloeiende kamerplanten. Dus zet de kamerplanten buiten op een plek waar u wel wat kleur kunt gebruiken. Mooie combinaties ontstaan vaak spontaan. Wat denkt u van een mobiele houten kist vol Calla’s op het terras of Betulia's in een uitgeholde boomstam?

Relaxt de zomer door
Geen groene vingers? Relax! Bloeiende kamerplanten als Calla en Betulia hebben alleen regelmatig wat water en plantenvoeding nodig. Kiest u voor langwerkende meststoffen, dan hoeft u maar één keer voeding te geven en kun u de hele zomer lang genieten van bloemen om u heen.