Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Tuinmeubels & parasols voor een vakantiegevoel thuis

Wegens de bekende ellende kunnen we voorlopig niet op reis. Gelukkig barst het tuinseizoen los en gaan we langzaamaan richting zomer. Maak er het beste van met de comfortabele tuinmeubels en buitenparasols van het toonaangevende merk Borek. Hiermee verander je je eigen tuin in een handomdraai in je persoonlijke vakantieparadijs. Eindeloos luieren in de zon... Of juist in de aangename schaduw van een mooie parasol een boek of tijdschrift lezen of met het hele gezin van een drankje en een hapje genieten.

Geniet van het betere buitenleven

Loungen is het nieuwe luieren. In het ruime assortiment tuinmeubels van Borek vind je comfortabele loungebanken en -stoelen, maar ook complete loungesets. Bekende ontwerpers als Marcel Wolterinck en Eric Kuster hebben voor het ruim 40 jaar bestaande Nederlandse merk outdoor living collecties ontworpen. De lijn Max & Luuk van Borek biedt kwalitatieve, stoere en trendy tuinmeubels voor een betaalbare prijs. Alle tuinstoelen en -tafels, loungebanken en -sets zijn tegelijkertijd stijlvol en tijdloos en worden ook nog eens duurzaam geproduceerd. Bovendien zijn alle buitenmeubels van hoge kwaliteit. Daarom gaan ze jarenlang mee en zal je er dus heel lang plezier van hebben. Goed voor het milieu en goed voor je portemonnee.

 

Kieswijzer tuinmeubels

Keuzestress door het enorme aanbod? Geen paniek! We geven je een paar tips en aanwijzingen waarop je kunt letten bij de aankoop van je nieuwe loungeset.

  • Meten is weten. Het lijkt misschien erg voor de hand liggend, maar je kunt je al snel laten verleiden door een tafel of bank die opeens niet op je terras of dakterras blijkt te passen. Dat werkt natuurlijk niet. Meet de plek waar je je meubels of set wilt plaatsen daarom eerst goed op.
  • Volg je smaak en (tuin)stijl. Je kunt ook rekening houden met de architectuur en kleuren van je huis en de harde materialen in de tuin. Je kunt kiezen voor contrast en een spannend, verrassend resultaat of heb je liever een rustige eenheid en een harmonieus effect? Wanneer je de stijl van je tuinmeubels laat aansluiten bij die van de meubels in je huis kun je binnen en buiten mooi laten overlopen.
  • Let op comfort en gebruiksgemak. Wil je lekker rechtop zitten met een drankje en leesvoer of urenlang languit volop van de zon genieten? Wil je een bijzettafeltje voor glazen, bordjes en zonnebrandproducten of met het hele gezin uitgebreid aan tafel om buiten lekker te smullen van de barbecue? De keuze voor het materiaal, of dit nu teak, rvs, aluminium of synthetisch is, speelt daar ook een rol in. Bovendien ligt het ook aan het materiaal of je er veel of weinig onderhoud aan hebt. Houten tuinmeubels vragen bijvoorbeeld meer onderhoud dan kunststof of metalen buitenmeubels. 

Costa del parasol

Costa del Parasol

Of je nu alleen een balkon, een dakterras of een riante tuin hebt, gezien de klimaatsverandering kan een schaduwrijk plekje er eigenlijk niet meer ontbreken. Wie weet wordt het deze zomer opeens weer maar liefst 40 graden Celsius! Dan snakt iedereen naar een beetje verkoelende schaduw. Bovendien is het natuurlijk veel beter voor je gezondheid en je huid om een overdosis zon te vermijden, zeker midden op de dag.

Ook op het gebied van zonwering nemen de mogelijkheden en innovaties almaar toe. Vroeger had je hooguit keuze uit een ronde parasol in een standaard of voor in een uitsparing in het blad van je tuintafel. Tegenwoordig zijn er bijvoorbeeld u je kiezen voor ronde, rechthoekige of vierkante exemplaren, in allerlei kleuren en formaten. Ook hierin heeft Borek een ruime keuze. De Borek parasols zijn gemaakt van oersterke materialen, met synthetische stoffen als Batyline, Sumbrella en Spuncrylic, die weer- en windbestendig zijn en niet door het zonlicht verkleuren.

Parasol

Dus: neem deze lente en zomer de tijd om volop van de zon én de schaduw in je eigen tuin te genieten. Strek je uit op een comfortabele loungebank in het zonnetje of zit prettig rechtop in je tuinstoel onder je beschermende designparasol in de schaduw. Neem een drankje of glaasje ijsthee met een parasolletje erin en vier heerlijk comfortabel vakantie in eigen land!

Adv. Bol.com Gardena