Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Het is overal in Nederland Ladies Night bij de tuincentra!

19 oktober 2012
Het is overal in Nederland Ladies Night bij de tuincentra!

Verschillende tuincentra organiseren ook dit jaar weer een Ladies Night. Zo heeft de Intratuin een vaste Ladies Night voor geselecteerde vestigingen, organiseren de meeste GroenRijk tuincentra een StarNight, maar ook vele  individuele tuincentra organiseren een jaarlijkse Ladies Night of Winterfair.

Wij hebben er een aantal verzameld:
 


De GroenRijk StarNight - starring: Ladies Only
November een kleurloze maand? Herfstige buien en nog weinig te merken van de gezellige feestdagen? Niets is minder waar! De StarNight bij GroenRijk geeft november glamour, kleur en inspiratie. Ondernemers uit de regio laten u tijdens de Star Night stralen: u krijgt handige tips over uiterlijk én innerlijk. Volg één van de workshops die avond over uiterlijke verzorging, voeding of gezondheid. Als ster laat u zich natuurlijk ook nog even adviseren over de laatste trends voor huis, tuin, balkon of terras. Er is muziek, er is teveel om op te noemen. Een cadeautje aan u en iedere andere gezellige Lady die u wilt verrassen.

Kom lekker rondsnuffelen en snoepen van lekkers met moeder, schoonzus of vriendin!

Klik hier voor uw dichtstbijzijnde GroenRijk vestiging die een Star Night organiseert en om GRATIS aan te melden!


Kerstinspiratie opdoen tijdens Ladies Night bij Intratuin!

Woensdagavond 14 november 2012 is het weer Ladies Night!

Kom samen met uw zus, moeder of vriendin naar de Ladies Night en laat u onderdompelen in een betoverende kerstsfeer!

Deze avond is Intratuin dé plek om inspiratie op te doen voor jouw kerstinterieur. Onze winkels zijn rijkelijk versierd met de mooiste feest- en kerstartikelen van dit jaar. Wij hebben de leukste tips en trends om uw huis in gezellige kerstsfeer te brengen. Kortom, het belooft weer een onvergetelijke avond te worden!

Op 15 oktober zijn de toegangskaarten voor Ladies Night in de verkoop gegaan. Haal snel uw ticket op bij de servicebalie van de Intratuin bij u in de buurt.
Wees er snel bij, want OP = OP.


De volgende tuincentra organiseren ook Ladies Night of Winterfair: