Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Eurofleur

28 januari 2020
Tuinset

Het warme weer komt dichterbij dan je denkt. Voor je het weet kun je alweer lekker in de tuin dineren en van de zon genieten. Het is dan ook belangrijk dat je de juiste tuinstoelen in de tuin hebt staan voordat deze allemaal zijn uitverkocht! Welke tuinstoel mis jij nog in de tuin?

Verschillende soorten tuinstoelen

Tuinstoelen zijn er in allerlei soorten, maten en zelfs kleuren. Binnen de tuinstoelen wordt er onderscheid gemaakt uit de volgende stoelen:

  • Stapelbare stoelen
  • Eettafel stoelen
  • Loungestoelen

Bij tuincentrum Eurofleur in Leusden kun je een ruim assortiment tuinstoelen online bestellen, maar in het tuincentrum zelf heb je nog meer keuze! Kom gerust langs in Leusden om het aanbod tuinstoelen te bekijken.

Trends tuinstoelen 2020

Ieder jaar zijn er in de tuinbranche weer nieuwe trends op het gebied van tuinstoelen. Tuinstoelen kopen in de nieuwste kleuren van 2020 doe je natuurlijk bij Eurofleur. De kleuren die in 2020 in veel tuinen terug te zien zijn, zijn mintgroen, lichtblauw en natuurlijk zwart en wit. Ook gevlochten tuinstoelen zijn dit jaar populairder dan ooit.

Tuinstoelen kiezen: waar begin je?

Er zijn zoveel verschillende tuinstoelen waar je uit kunt kiezen, dat het soms lastig is om een keuze te maken. Bekijk eerst goed waar je de tuinstoel voor wilt gaan gebruiken: om te eten aan de tafel of om lekker te zonnen? Hierna kun je ongeveer de helft al elimineren. Om de tuinstoelen uit te proberen kun je langskomen bij ons Tuincentrum in Leusden. Kleur is ook een belangrijke factor als het gaat om tuinstoelen kopen. Welke kleur past het beste bij de rest van je tuin of balkon? Of wil je juist voor een kleur gaan die de tegenpool is van de rest in de tuin? Alles is mogelijk! Laat je verrassen door het ruime aanbod tuinstoelen bij Eurofleur.

Tuinstoelen online bestellen

Niets is makkelijker dan online op de knop drukken en wachten tot de stoelen thuis afgeleverd worden. Tuinstoelen online bestellen is dan ook makkelijker dan ooit! Zoek online de perfecte tuinstoel uit en je kunt binnen korte tijd al van jouw prachtige nieuwe tuinstoel genieten. Bij Tuincentrum Eurofleur worden jouw tuinstoelen al gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro. Bestel je tuinstoelen online nu bij het grootste tuincentrum van Midden-Nederland!