Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Meer dan 20 exclusieve modeltuinen op Dé Tuinbeurs 2012 !

2 februari 2012
Meer dan 20 exclusieve modeltuinen op Dé Tuinbeurs 2012 !

In het weekend van vrijdag 10 februari t/m zondag 12 februari vindt de 7e editie van Dé Tuinbeurs plaats in de Veemarkthallen te Utrecht. Dé Tuinbeurs staat dit jaar bol van de modeltuinen (20 stuks) met speciale thema’s. SBS 6 tuinman Rob Verlinden geeft zondag acte de présence met workshops en het weggeven van planten uit eigen collectie. Tevens wordt op de beurs een uitzonderlijke primeur gepresenteerd, die nog even een verassing blijft. Bij de meer dan 100 uiteenlopende stands kunnen tuingenieters terecht voor onder meer tuinmeubelen, hekwerken, accessoires, kunstwerken, vijvers, buitenkeukens, planten(bakken), tuinhuisjes en whirlpools. 

Speciale gast: Rob Verlinden
Dit jaar zal de bekende SBS 6 tuinman Rob Verlinden als speciale gast aanwezig zijn op Dé Tuinbeurs in Utrecht. Op zondag 12 februari verzorgt Rob een aantal interessante workshops over tuinieren waar bezoekers gratis aan kunnen deelnemen. Daarnaast geeft hij een aantal bloemen en planten weg uit zijn eigen collectie! U mist deze kans toch niet? Ontmoet tuinexpert Rob Verlinde en maak gebruik van zijn vakkennis en laat u aansteken door zijn onuitputtelijke TUINenthousiasme.

Modeltuinen met bijzondere en eigentijdse thema’s
Nooit eerder waren op Dé Tuinbeurs zoveel modeltuinen te bewonderen! De hoveniers en tuinarchitecten trekken alles uit de kast om het publiek te verassen met de nieuwste trends en laatste ontwikkelingen voor de tuin in 2012! Onder de meer dan 20 modeltuinen die dit jaar te bewonderen zijn, vindt u bijvoorbeeld een spectaculaire tuin met buitenbioscoop (In en Out), een moderne en duurzame stadstuin (Arie Tuinarchitectuur), een heerlijke relaxtuin (De Botanier) en een speciaal ingerichte belevingstuin (All-in Tuinen). Uw droomtuin vinden? Kom dan naar Dé Tuinbeurs en struin door de prachtig aangelegde tuinen en laat u inspireren. Uiteraard kunt u zich ook direct laten adviseren en voorlichten door de aanwezige hoveniers en tuinontwerpers.

Op 1 plek en in 1 dag alles op het gebied van tuinen zien en beleven
Op zoek naar een goede hovenier in uw omgeving; inspiratie en ideeën opdoen voor (in) uw tuin; leuke tuinaccessoires kopen; advies op maat nodig? Kom dan 10, 11 of 12 februari 2012 naar de Veemarkthallen te Utrecht en bezoek Dé Tuinbeurs Utrecht: veelzijdig, inspirerend, informatief en gezellig. Dé Tuinbeurs heeft een ongekende diversiteit met vele speciale beursaanbiedingen. Kijk op www.detuinbeurs.nl voor alle informatie en het laatste nieuws. Korting op de entreeprijs? Knip de kortingsbon uit of kijk op de website voor de kortingsbon. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang en parkeren is gratis.